HOLD I KRAV MAGA TRØRØD


selvforsvarstræning til alle aldre

Kids 5 - 8 år

TIRSDAG & TORSDAG KL. 17.00 - 17.30

På det mindste hold har vi særligt fokus på leg, tumling, balance og bevægelse. Vi snakker om at genkende farlige situationer og øver at råbe om hjælp og løbe væk. Børnene øver også nogle typer spark og slag. Fokus er på forsvar mod angreb fra voksne.


Junior 9 - 15 år

TIRSDAG & TORSDAG KL. 17.30 - 18.15


Vi har desværre lukket for tilgangen på juniorholdet d. 22.03.23, da vi ikke har flere ledige pladser.

På juniorholdet er der stadig fokus på leg, bevægelse og balance.

Børnene arbejder mere i makkerpar, hvor de bruger hinanden som træningsmakkere, ved f.eks. at holde plethandsker for hinanden.

Vi øver flere typer spark og slag og forsvar mod flere typer angreb, end på det mindste hold. Vi taler også om hvornår man kan anvende forskellige typer forsvar. At råbe om hjælp er stadig en del af træningen og at løbe væk fra problemet er et centralt element i træningen.


Begyndere fra 16 år og op

TIRSDAG & TORSDAG KL. 19.35 - 20.35

LØRDAG KL. 11.00 - 12.30

Voksenholdene er fra 16 år og opefter. Træningen er som regel hård, da vi træner eksplosivitet og udholdenhed. Men det er et vigtig princip, at alle skal kunne være med, uanset alder, fysisk form, skader og andet. Så der er plads til alle. Man skal dog kunne indgå i et godt sammenarbejde med de øvrige elever på holdet, da vi alle har et stort ansvar for vores egen og hinandens sikkerhed, i denne type træning. Vi arbejder meget med stresstræning, for at lære at reagere i stressede situationer, og med scenarier. Der er også meget nærkontakt med mange forskellige træningsmakkere i krav maga. Derfor kan man opleve at der bliver skubbet til ens grænser, når man starter og alle opfordres til at sige til og sige fra, hvis noget opleves som ubehageligt i træningen.

På voksenholdene er sparring også en vigtig del af træningen.

Hver lørdag er der fællestræning for begge voksenhold kl. 11.00-12.30.

Her vil niveauet og intensiteten typisk være lidt højere end på begynderholdet i hverdagene.

Øvede fra 16 år og op

TIRSDAG & TORSDAG KL. 18.30 - 19.30

LØRDAG KL. 11.00 - 12.30

Voksenholdene er fra 16 år og opefter. Hvornår man rykker på det øvede hold afhænger af mange ting. Både det fysiske og tekniske niveau er afgørende, men praktiske hensyn, såsom antal elever på holdenen, spiller også ind. I udgangspunktet trænes der de samme ting på begynder og øvet, men med flere løsningsmuligheder og flere forskellige angreb på det øvede hold. Tilsvarende vil der være mere fokus på de grundlæggende principper, balance og bevægelse på begynderholdet.